Menu Sluiten

Camera Onderzoek


Camera onderzoek

Men spreekt van ontstopping wanneer de afvoerleiding geblokkeerd is. Het kan een toiletafvoer zijn, maar ook andere waterleidingen. Gewone verstoppingen kunnen worden verwijderd met geprefabriceerde elementen, die in de winkel te vinden zijn. Verstoppingen in de riolering of afvoer zijn niet alleen aanwezig. Deze verstoppingen worden vaak veroorzaakt door materialen die niet bij het riool of de afvoer horen.

Als de verstopping regelmatig optreedt, raden we aan het riool te controleren met een camera. Bij gebruik van een camera-inspectie kun je het probleem vaak verbergen omdat de beelden van zeer goede kwaliteit zijn. In veel gevallen is het niet nodig om het riool volledig te vervangen. De oorzaak van een verstopte afvoer is meestal vet, voedsel, zeep, haar en vet in het lichaam. Helaas kan een scheur of het wegzakken in het kanaal ook een oorzaak van verstopping zijn. Als het riool geblokkeerd is, is de oorzaak meestal natte doeken, ongeschikt toiletpapier, sanitaire voorzieningen en wortelgroei. Het komt ook voor dat een versleten riool verstopping veroorzaakt. Voor elk rioolprobleem is er een oplossing. Vaak kan zelfs een gewone loodgieter de basisproblemen van het riool of verstopte afvoerkanalen oplossen.

Info over camera onderzoek

Gegevens over Camera onderzoek

Als een toilet verstopt is, is het belangrijk om zo snel mogelijk een betrouwbare riooldienst in te schakelen, die het verstopte toilet kan verwijderen. U en uw familie of huisgenoten maken immers elke dag gebruik van de badkamer, dus het is in ieders belang om het verstopte toilet onmiddellijk te repareren. Vroeg of laat krijgt iedereen te maken met een verstopt toilet. Idealiter kan het risico van verstopte riolen worden verminderd, bijvoorbeeld door regelmatig onderhoud. Is het riool verstopt? Dan worden de gevolgen gevoeld door iedereen die er mee te maken heeft. Het water loopt niet goed af in het riool en stijgt uiteindelijk weer op, waardoor het overstroomt. Toiletten, badkuipen en douches worden vaak afgevoerd via bad afvoeren.

Om de verstopping in de badkuip te verwijderen, controleert u eerst of er haren in de afvoer zitten. Natuurlijk verstopt de gootsteen niet van het ene op het andere moment. Dit gebeurt vaak geleidelijk aan en kan verschillende redenen hebben om de gootsteen te verstoppen. Want nummer één is een combinatie van zeep, haar, gel en scheerschuimresten. Haar kan niet alleen een belangrijke rol spelen in een verstopte douchegoot, maar ook in een verstopte gootsteen. De douche ontgrendelen zonder ontgrendeling? Gelukkig kunnen sommige verstoppingen op zichzelf worden opgelost met eenvoudige producten, en in sommige gevallen kunt u gebruik maken van eenvoudig huishoudelijk, tuin- en keukengerei.

Als het toilet geblokkeerd is, gebruik dan andere producten dan wanneer de afvoer van de wastafel geblokkeerd is. En in het geval van een verstopte doucheafvoer is de reden voor verstopping vaak anders dan die van een toilet. Het verwijderen van een verstopte afvoer begint met het vinden van de plaats waar deze geblokkeerd is. Het water in de wastafel en het toilet kan minder goed weglopen. Het water kan ook in de gootsteen gaan stromen als het toilet naar boven wordt gespoeld. Deze voorbeelden geven aan dat de riolering onder uw huis verstopt is. In dit geval kunt u het deblokkeringsbedrijf het beste bellen.

Als u de riolering niet kunt reinigen of zelf kunt voeden, kunt u contact opnemen met een gespecialiseerd bedrijf voor hulp. Of u kunt een rookgenerator gebruiken om de geur in het riool te lokaliseren. Tot slot kunt u met behulp van rook- of lekdetectie de oorzaak van een defecte afvalcontainer vaststellen. Dit kan leiden tot een enorme stankoverlast. Ontgrendeling en reiniging werkt 7 dagen per week in het hele land. Als u een afspraak wilt maken of informatie wilt krijgen over camera- en kanaalinspectie, kanaalaanleg en -renovatie, lekdetectie en geurproblemen, vindt u leveranciers of bedrijven die gespecialiseerd zijn in het deblokkeren van diensten. Leegmaken of loslaten? Als specialist in rioleringswerk bieden verschillende bedrijven zowel preventieve reiniging als het verwijderen van verstoppingen in leidingen, rioleringen en afvalwater.

Meer info over camera onderzoek nu op www.qclean.be.

Tags

Camera Onderzoek |